Alejandro López: “El nostre país comença una etapa històrica”

Alejandro López, secretari d’organització de Podem Illes Balears, ha valorat avui horabaixa el programa del govern de coalició entre Unidas Podemos y PSOE: “el nostre país comença una etapa històrica. És el primer govern de coalició de la democràcia espanyola, encara que això ja passa a altres països de la Unió Europea”.

López ha destacat que “és un compromís per situar Espanya com a referent mundial en polítiques socials, que posin l’Estat del benestar per davant de qualsevol qüestió“. El també diputat i portaveu de Unidas Podemos al Parlament de les Illes Balears ha deixat clar que “construirem un país més verd, més feminista, més sostenible, més just, i sobretot, més igualitari, on les persones vagin primer i ningú es quedi enrere“.

Pablo Iglesias i Pedro Sánchez han presentat avui el document referit com a Coalició Progressista, que garantitza drets socials perduts amb la reforma laboral del PP. En aquest sentit, López ha destacat que “avui toca recordar els que mai es van rendir, els que van sentir moltes vegades que no es podia, els que mai van baixar els braços i avui somriuen perquè hi ha un nou acord per a un govern progressista amb Unidas Podemos a dins“.

Per finalitzar, López ha dit que “esperam que la investidura es produeixi el més aviat possible. Ens hem de posar a fer feina pel bé del nostre país com més aviat millor”.