Confiem en el poder de la gent per guanyar les Eleccions Generals

Antònia Jover, Lucía Muñoz i Beni Aguiló han presentat aquest divendres als mitjans de comunicació les línees bàsiques de la campanya electoral

Les candidates d’Unidas Podemos al Congrés dels diputats, Antònia Jover i Lucía Muñoz, i la candidata al Senat per Mallorca, Beni Aguiló, han explicat aquest divendres les línies bàsiques del programa electoral i de la campanya de cara a les properes Eleccions Generals del 10 de novembre.

Jover, ha explicat que “confiem en el poder de la gent per a guanyar les eleccions”. “El nostre programa està basat en justícia social, lluitar contra el canvi climàtic i aconseguir canviar el model productiu d’aquest país“, ha afegit la cap de llista al mateix temps que ha asseverat “que la gent comprendrà el nostre missatge, ja que és un missatge basat a fer polítiques que milloraran la vida de la gent”.

Per la seva banda, la número 2 de la llista al Congrés, Lucía Muñoz, ha esmentat que portem molts d’anys lluitant, des del 15M, i nosaltres seguim sent l’esperança d’un futur millor per aquest país, més just, més lliure, menys sotmès, menys patriarcal i ens presentem per ser el mirall de tota la gent que no es resigna”.

Així mateix, Aguiló, candidata al Senat per Mallorca i responsable de l’Àrea de Cultura i Patrimoni de Podemos Illes Balears, ha explicat que “nosaltres estem aquí per fer les polítiques progressistes que demanen sa gent i volem aconseguir la força necessària per tal de poder dur-ho a terme”.

D’altra banda, Jover ha explicat durant el berenar informatiu que “cal avançar enfront de la reculada política al qual ens ha portat Sánchez“. “És evident que molts votants de Pedro Sánchez estan enfadats amb ell, ja que no ha volgut negociar ni formar govern”

Les candidates, a més, han indicat que “portem quatre anys repetint les eleccions pel veto a Unidas Podemos dels que sempre han manat a Espanya. Sánchez va bloquejar la formació d’un govern i continua bloquejant. Això sí, només ho fa a Unidas Podemos”.

“Som conscients que els únics que poden evitar que torni el bipartidisme és la gent, per això confiem en el poder de la gent per a guanyar“, han afegit.

Les candidates, a més, han informat que Vicky Rossell, que ha estat diputada de la formació per Canàries, vindrà a un acte a Palma el proper dia 19 d’octubre. Recordem que Rossell va ser víctima de les clavegueres de l’Estat, amb la creació de proves falses contra ella.

Així mateix, han informat que durant la precampanya, visitaran diferents pobles de totes les Illes, i que s’aniran reunint tant amb la militància com amb col·lectius de la societat civil.