Demanem suport al govern d’Espanya per combatre la precarietat als clubs esportius

Avui al ple del Congrés s’ha duit a debat la presa en consideració de la proposició de llei, votada a favor i per unanimitat al Parlament de les Illes Balears, per modificar la Llei 14/2013, del 27 de setembre, de suport als emprenedors i la seva internalització. Una modificació que afectaria als més de 60.000 clubs esportius inscrits al nostre país.

El grup confederal Unidos Podemos – En Comú Podem – En Marea ha votat a favor, i la nostra secretària general i diputada Mae de la Concha ha estat l’encarregada de demanar al ple que el govern d’Espanya doni suport econòmic perquè els tècnics dels clubs deixin de treballar en condicions precàries i els infants puguin jugar en condicions a qualsevol club.

De la Concha: “Estem parlant d’una qüestió de salut pública i d’equitat”

Com ha dit De la Concha, “estem parlant d’una qüestió de salut pública i d’equitat”. La nostra diputada ha volgut remarcar que “no se’ns escapa que els clubs no poden afrontar sols i sense ajuda la regularització” de la gran quantitat de tècnics i personal jove, molts dels quals treballen com a voluntaris, en precari i sense garanties, quan ja tenen formació professional.