El Conveni Ferroviari ha de ser dotat econòmicament de forma justa

Juan Pedro Yllanes, Iván Sevillano i Rodrigo Romero s’han reunit amb el Col·legi d’enginyers de camins, canals i ports de les Illes Balears

Podemos es compromet a que el Conveni Ferroviari de Balears sigui dotat de forma justa i adaptat a les necessitats actuals

El candidat de Podemos al Govern, Juan Pedro Yllanes, ha assegurat després de reunir-se amb el Col·legi d’Enginyers de camins, canals i ports de les Illes Balears, que des de Podemos assegurarem que “el Conveni Ferroviari sigui correcte i justament dotat de forma econòmica”.

El candidat ha explicat que “aquesta ha de ser una de les mesures a destacar a la propera legislatura, ja que ajudaria a fomentar l’ús del transport públic si es té un millor servei”.

Per la seva banda, Iván Sevillano, conseller i número 4 a la llista de Podem al Consell de Mallorca, ha asseverat que ” la xarxa d’abastament d’Aigua ha de ser renovada”. “Des de Podem hem fet la proposta de que l’aigua ha de ser pública i potable a Mallorca i Balears i ens hem de centrar especialment en què arribi a tots els nuclis de les illes, així com també evitar les pèrdues o fuites actuals”, ha dit.

Així mateix, Rodrigo Romero, regidor d’Infraestructures i Accessibilitat i candidat número 3 a Cort, ha explicat que “s’ha d’implementar un nou Model de Mobilitat a les Illes”. “Aquest nou model ha de seduir al respecte d’un menor ús del vehicle privat”.