“El diumenge el teu vot val el mateix que el de Botín i tens el mateix poder que els poderosos”

Les candidates al Congrés, Antònia Jover i Lucía Muñoz juntament amb la candidata al Senat per Mallorca, Beni Aguiló, han demanat aquest divendres des de la parada de Unidas Podemos a Plaça Espanya de Palma, el vot per a la formació, ja que som l’única garantia de portar el canvi i fer polítiques progressistes.

Les candidates, a més, han avisat que només votant a Unidas Podemos es frenarà que tornem a una Espanya de passat i en blanc i negre, que és el que volen les dretes.

Així ho ha explicat la cap de llista Antònia Jover, qui ha dit que “anar a votar el diumenge és la major manifestació que podem fer els ciutadans. Només si votem podem frenar a aquells que ens volen retornar al passat”.

Les candidates han animat als vianants a que votin el diumenge perque ja hem vist una ultradreta més embravida que mai. Les candidates de la formació han advertit que el bipartidisme vol aplicar les mateixes receptes que ja va aplicar en l’antiga crisi i que només han portat a més precarietat i unes condicions més difícils per a tenir una vida digna. En aquest sentit, la cap de llista al Congrés, Antònia Jover, ha destacat al mateix temps que ha dit que “el 10N tenim una oportunitat de començar a portar el canvi, d’aplicar polítiques diferents que cuidin a la gent, de fer un govern amb tu”.

Finalment, Jover ha destacat que “l’única garantia que això ocorri és votar a Unidas Podemos el diumenge perquè puguem protegir el públic, per a començar la transició energètica, per a una política fiscal justa, per a avançar cap a un país progressista”.

EL MATEIX PODER QUE ELS PODEROSOS

Per la seva banda, la número dos a la llista de la formació, Lucía Muñoz, ha dit que “el diumenge és un dia en què el nostre vot val el mateix que els poderosos, que aquells que volen governar sense ser triats. Només hi ha un dia en què tens el mateix poder que Florentino Pérez i Patrícia Botín, aquest dia és diumenge que ve”.

Per això, ha afegit “demanem que tota la gent vagi a votar, que la gent vagi a votar perquè aconseguim un govern progressista que lluiti per millorar la vida de la gent”.

Unidas Podemos considerem una vergonya que molts espanyols no puguin votar aquest diumenge degut al vot pregat o rogat que tenim ara i totes les complicacions que suposa. Per això, animam a que el 10N es vagi a votar, vota per aquells que a causa del vot pregat no han pogut, i vota per un govern que treballi per a la gent. “El canvi no arriba a la primera, però no ens rendim, si Unidas Podemos estem forts, el canvi començarà, per això demanem el vot”, ha destacat Jover.

Així mateix, la candidata al Senat per Mallorca, Beni Aguiló, ha apuntat que “el diumenge, tots partim des de la mateixa casella de sortida, el diumenge tenim una oportunitat de fer un govern amb la gent i que aplicació polítiques progressistes”.

NO TENIM POR AMB UN GOVERN AMB TU

Per aquest motiu, ha destacat que “no hem de deixar que ens retallin drets, que tornem a sofrir retallades els de baix. No dubteu que les dretes sortiran a votar i és per això que hem de sortir en massa a votar”.

“El diumenge per a aconseguir un govern progressista de debò, hem de sortir a votar i demostrar-los que no tenim por. No podem permetre que es facin polítiques reaccionàries o que ens retornin cap endarrere. Necessitem un govern que lluiti contra l’emergència climàtica, un govern que elimini el vot pregat i que s’enfronti als poderosos que governen sense presentar-se. Necessitem un vot progressista, un vot per un govern amb tu”, ha finalitzat.