Comunicat sobre la subhasta de Son Busquets

La formació rebutja la subhasta i demana, des de totes les institucions, que el quarter sigui cedit per tal de garantir els habitatges de protecció oficial

Podemos Illes Balears estableix que el quarter de Son Busquets, que sortirà a subhasta per 45,8 milions d’euros per part del Ministeri de Defensa ha de ser cedit o hi ha d’haver un conveni amb el Govern balear per tal de poder dur a terme Habitatges de Protecció Oficial (VPO, en castellà).

Podemos considera que la decisió del Ministeri de subhastar el solar pot posar en perill el pla establert per part de Cort a fi de crear-hi 830 habitatges de protecció oficial, i que des de la formació lluitarem per a que la majoria siguin de caràcter públic.

Així mateix, la formació morada es compromet a defensar en totes les institucions on forma part de l’executiu (Govern, Consell de Mallorca i Ajuntament de Palma) que aquest terreny vagi destinat a habitatge públic.

Podemos Illes Balears destaca que les necessitats de tots els mallorquins i mallorquines han d’estar al capdavant de les accions de les institucions i han de prevaler per sobre de la recaudació de l’Estat.