Hi ha una alternativa a Rajoy i a la corrupció estructural del Partit Popular

El president del grup parlamentari, Alberto Jarabo, ha qualificat de lamentable i vergonyosa que la imatge d’Espanya davant el món sigui la del president del govern declarant en un judici per casos de corrupció que afecten a la corrupció estructural del seu partit, el PP.

En declaracions a IB3 Televisió Jarabo ha dit que Espanya és un país corcat per la corrupció i les declaracions que està fent el seu president Mariano Rajoy van en la mateixa línia del que ha fet fins ara. No ha volgut declarar en seu parlamentària, ha recordat el diputat, i ara manté el seu discurs de ‘no me’n record’, ‘jo no sabia’, ‘jo som el responsable polític però no l’econòmic del meu partit’. Jarabo ha afegit que és molt greu el que està comentant del cas Bárcenas, Rajoy diu que no va rebre cap queixa sobre Bárcenas durant el temps que era tresorer del PP, era lògic perquè tothom sortia content del despatx del senyor Bárcenas, especialment el senyor Rajoy, ha dit Jarabo. Hem de recordar els sobres i els doblers que hi havia dedins, diu. Rajoy ho pot negar però hi ha indicis suficients per a pensar que qualsevol persona que entrava en aquell despatx no era per motius precisament ètics, ha valorat.

Que un president de Govern estigui declarant en un jutjat per un cas de corrupció estructural del seu partit, quan hi ha tants de casos de corrupció sentenciats en contra de membres del PP, és evident que no és una imatge bona per a Espanya ni per al president del govern que ha demostrat que estava molt nerviós durant la seva declaració perquè hi ha moltes coses que ha d’amagar, considera el diputat.

Podem entenem que hi ha d’haver una alternativa a aquest president de govern i una alternativa també judicial en contra del Partit Popular com a partit corrupte estructuralment.