Instam al Govern a que solucioni les deficiències del conservatori de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera

El diputat Salvador Aguilera ha volgut reclamar la necessitat urgent d’escometre la cura de l’edifici del conservatori de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera després de comprovar en una visita l’estat deficient de les seves instalacions i insta al Govern a que la dugui a terme quant més prest millor. Així mateix li demana que es segui amb totes les parts perquè l’oferta del conservatori arribi també a l’illa de Formentera.

Ha estat en una visita que el diputat Salvador Aguilera va fer divendres passat al conservatori de Música i Dansa d’Eivissa i Formentera acompanyat pel seu director Ivan Sanz.

Durant les darreres setmanes el conservatori ha estat notícia als diferents mitjans de comunicació per les deficiències que pateix. Aguilera ha pogut comprovar de primera mà i a través de les explicacions del seu director com des de pràcticament la seva inauguració l’edifici adoleix d’una manca de manteniment. Les filtracions que es produeixen des del sostre fins al terra fa que hi hagi goteres a l’escenari i als seients de la grada del públic i també es té abandonada la jardineria i la seva cura externa. Aguilera ha dit que és una llàstima que després dels milions d’euros que s’hi han invertit la manca de manteniment provocarà problemes a més llarg termini.

Així mateix el diputat ha afegit que està pendent la visita al conservatori d’un tècnic de l’IBISEC i també del conseller d’Educació i del director general de Planificació del Govern.

És molt trist l’estat en que es troba l’edifici – i que podeu comprovar en les imatges dels interiors i exteriors que adjuntam- i consideram que cal una solució immiment, ha dit.

Aguilera ha recordat que el conservatori estava ideat per a música i dansa i té pendent encara que s’ofertin dits estudis.

Formentera demana a més una extensió del mateix a l’illa pel que instam al Govern a que es segui amb totes les parts perquè l’oferta sigui una realitat pròximament.

 

19_12-conservatori-2-web  19_12-conservatori-1-web

 

19_12-conservatori-web-3

20_12-foto-conservatori-3

20_12-foto-conservatori-4    20_12-foto-conservatori-2