Ja es pot votar cóm acudim a les municipals, autonòmiques i europees

Des de Podem Illes Balears volem informar que des d’avui a les 10 h. està obert el termini perquè els inscrits i les inscrites de la nostra formació votin si ens presentem o no en coalició amb les forces germanes i amb identitat pròpia a les eleccions que afrontem a un any 2019 que és clau. Hem de seguir construint un nou model de país alternatiu a l’actual del PP.

Com ja va expressar el Consell Ciutadà Estatal el passat 10 de març, aquesta decisió no l’ha de prendre cap direcció, sinò les nostres bases a cada territori i municipi, d’acord amb allò establit a l’Assemblea Ciutadana de Vistalegre II. Perquè, a Podem, les coses importants les decideix la gent.

A les Illes, són quasi 12.000 les persones que estan convocades a participar d’aquesta consulta, que romandrà oberta al portal de participació fins les 14 h. del proper diumenge dia 25. És molt important, ja que el repte de revalidar i sumar encara més alcaldies i governs del canvi al 2019 és vital per seguir recuperant institucions per a la gent a tots els àmbits.

Aquestes són les preguntes plantejades:

1) Àmbit europeu: consulta a l’Assemblea Ciutadana Estatal:

Recolzes que Podemos es presenti a les properes eleccions EUROPEES en coalició amb les forces polítiques aliades de l’espai del canvi i amb la paraula «Podemos» (en els idiomes que correspongui) formant part del nom de la candidatura?

2) Àmbit autonòmic: consulta a l’Assemblea Ciutadana Autonòmica de les comunitats autònomes on se celebraran eleccions en 2019:

Recolzes que Podemos es presenti a les properes eleccions AUTONÒMIQUES en coalició amb les forces polítiques aliades de l’espai del canvi i amb la paraula «Podemos» (en els idiomes que correspongui) formant part del nom de la candidatura?

3) Àmbit municipal: consulta a l’Assemblea Ciutadana Municipal:

Recolzes que Podemos es presenti a les properes eleccions MUNICIPALS en coalició amb les forces polítiques i les plataformes municipalistes aliades de l’espai del canvi i amb la paraula «Podemos» (en els idiomes que correspongui) formant part del nom de la candidatura, excepte on ja existeixi una «marca» consolidada?

4) Àmbits forals i insulars: consulta als inscrits i les inscrites de les corresponents províncies i illes (àmbit insular de les Illes Balears):

Recolzes que Podemos es presenti a les properes eleccions als CONSELLS INSULARS en coalició amb les forces polítiques aliades de l’espai del canvi i amb la paraula «Podem» formant part del nom de la candidatura?