Jover demana al Govern pel servei d’infermeria de l’aeroport de Menorca

Antònia Jover ha registrat una pregunta dirigida al Govern central per conèixer si l’executiu oferirà el servei d’infermeria a l’aeroport menorquí

La diputada per Illes Balears d’Unidas Podemos al Congrés dels diputats,Antònia Jover, ha registrat unes preguntes relatives al servei d’infermeria dels aeroports, i concretament de l’aeroport de Menorca.

Jover, vol saber si l’executiu tornarà a prestar aquest servei d’infermeria en tots els aeroports després que l’any 2012 AENA canviés la normativa, provocant que l’aeroport de Menorca deixés de tenir aquest servei.

La justificació d’AENA per a l’eliminació del servei “es basaven en la cerca de la màxima eficiència, dins del compliment de la legislació aplicable”, assegurant que complien amb la normativa de l’Organització de l’Aviació Civil Internacional. L’estalvi estimat era de 2,5 milions d’euros per al conjunt de l’Estat, segons explica la diputada en l’exposició de motius.

Per això, Jover, ha demanat si el Govern considera que una empresa pública ha de tenir com a únic objectiu la rendibilitat econòmica i no la prestació de servei públic.