Podemos reuneix els seus representants municipals per a coordinar les polítiques institucionals

Podemos Illes Balears ha celebrat una nova reunió amb els secretaris generals municipals amb l’objectiu d’enfortir la coordinació amb la resta d’institucions

La secretaria general, Mae de la Concha, el secretari d’Organització, Alejandro López, la secretaria de Coordinació, Andrea Piñero i la secretaria de Municipalisme de Podemos Illes Balears, Esperança Sans, es van reunir aquest dimecres amb els secretaris municipals de Podemos on la formació té representació amb l’objectiu d’enfortir la tasca municipal del partit al mateix temps que es vol millorar la coordinació entre les institucions.

En aquest sentit, De la Concha va explicar als secretaris i secretàries generals municipals les noves incorporacions al Consell de Coordinació, aprovada pel Consell Ciutadà Autonòmic.

La secretària general de la formació, també va explicar com va anar el darrer Consell Ciutadà Estatal que es va dur a terme el passat divendres a Madrid i on es va explicar la entrada de Podemos a l’Executiu.

D’altra banda es va explicar el document enviat al vicepresident del Govern i secretari general de Podemos, Pablo Iglesias, on es destaquen les necessitats prioritàries de les Illes Balears i es va demanar, per part dels municipis, la inclusió de la derogació de la Llei Montoro.

Així mateix, es va explicar la tasca feta per part de les conselleries on Podemos té presència i les línies mestres que es pretén seguir aquest 2020.