Unidas Podemos volem un Govern amb tu

Antònia Jover, Lucía Muñoz i Beni Aguiló han donat el sus a la campanya electoral de cara als comicis del 10 de novembre amb la simulació de l’aferrada de cartells

«Unidas Podemos volem un Govern amb tu«. Així ho han explicat les candidates al Congrés dels diputats, Antònia Jover i Lucía Muñoz, com també la candidata al Senat per Mallorca, Beni Aguiló durant la simulació de l’aferrada de cartells.

En aqeust sentit, la cap de llista Antònia Jover ha dit que «només un Govern amb Unides Podem pot garantir pujar el salari mínim a 1.200 euros, que s’actulitzin les pensions a l’IPC per llei o que es facin front als problemes d’habitatge […]. Per això és necessita un govern amb la gent, un govern amb tu».

Per això, ha destacat que «el 10 de novembre les urnes estan obertes, sortim amb molta il·lusió a guanyar aquestes eleccions. Sánchez ha de dir als votants amb qui pensa pactar, si pensa fer-ho amb PP o C’s o amb les forces progressistes». «Sánchez ens ha dut a aquestes eleccions perque no li importa Espanya, només pensa en dormir bé«, ha afegit.

Per la seva banda, Lucía Muñoz, ha assevrat que «començam aquesta campanya electoral amb molta il·lusió i que no és de cap partit polític, sinó de la gent. Unidas Podemos no és res sense la gent que no es resigna i sense la gent que dóna suport a aquest projecte polític. Un projecte de país que tira endavant i que ès un govern de la gent«.

Ja per acabar, la candidata al Senat, Beni Aguiló ha dit que «és necessari que el psoe deixi de donar suport als poderosos i poder dur endavant aquesta proposta que tenim.» «Només Unides Podemos podem dur endavant unes polítiques socials realment pensades per la gent. Ens hi jugam molt en aquesta campanya i tot i que ens han intentat enfosar, nosaltres hem resistit i sabem que tindrem un bon resultat«, ha sentenciat.