Jover i Muñoz estaran a la Comissió de Turisme del Congrés

Antònia Jover i Lucía Muñoz diputades d’Unidas Podemos al Congrés dels diputats, estaran a la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme

Les diputades d’Unidas Podemos al Congrés dels diputats, Antònia Jover i Lucía Muñoz, estaran a la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme, que quedarà constituïda aquest dimarts a la cambra baixa.

En aques sentit, Jover ha explicat que “no cal dir la importància que per les Illes té aquesta Comissió, per impulsar un nou model productiu diversificat i un model turístic de qualitat, sostenible i inclusiu“. Per la seva banda, Muñoz ha dit que “fa falta escoltar més a les organitzacions ecologistes, moviments ciutadans i organitzacions de treballadors als quals hem d’agrair el seu esforç per a assenyalar els problemes que es derivats del turisme de masses”.

“No podem continuar planificant per a augmentar la capacitat de rebre turistes sinó per a equilibrar-la a la mesura dels nostres recursos limitats. Hem d’avançar cap al canvi del model turísitic per a evitar danys mediambientals i garantir els drets de la ciutadania i les persones treballadores, fent que els beneficis que es generen des del sector es reverteixin en el territori i no es quedin en mans d’uns pocs”, ha afegit Muñoz

Lucía Muñoz, a més, formarà part de la Comissió de Polítiques integrals de discapacitat, la Comissió de Cooperació internacional pel desenvolupament “dues comissions que requereixen un enorme treball i un increment pressupostari substancial ja que les polítiques que es desenvolupin en aquestes matèries aniran dirigides a persones en situació de vulnerabilitat”.

D’altra banda, Jover estarà present a la Comissió de Cultura i Esports i ha asseverat que llutarà perquè aquesta comissió  “possibiliti el desenvolupament cultural i garanteixi que tant l’accés a la cultura com l’esport estiguin a l’abast de tots i totes, un poble culte és un poble lliure”.

Antònia Jover també ha sol·licitat l’assistència a la comissió de Foment com adscrita: “les Illes Balears venen patint injustament des de fa anys la falta de finançament, tant dels governs del PP com dels del PSOE i això es fa palès en les infraestructures que patim. El meu compromís ferm de treballar per les Illes Balears i per la resta del país”, ha dit.