Jover i Muñoz portaveus d’Unidas Podemos a les Comissions de Turisme i Infància al Congrés dels diputats

Jover també serà portaveu d’Esports i estarà a les comissió del Pacte contra la violència masclista

Lucía Muñoz, serà portaveu a la comissió d’infància i adolescència i a la comissió d’addiccions

Les diputades d’Unidas Podemos al Congrés dels diputats, Antònia Jover i Lucía Muñoz, seran portaveus del Grup Parlamentari a diferents comissions a la cambra baixa com la de Turisme o la d’infància i adolescència.

En aquest sentit, Antònia Jover serà la portaveu de Turisme en la Comissió d’Indústria, comerç i turisme. A més, serà la portaveu d’Esports a la comissió de Cultura i Esports i participarà a les comissions del Pacte contra la violència de gènere, la del Pacte de Toledo, la de Seguretat Viària i serà adscrita a la Comissió d’Agricultura, Pesca i Alimentació i a la de Sanitat i Consum.

Per la seva banda, Lucía Muñoz, serà la portaveu de la Comissió d’Infància i adolescència i a la d’Addiccions. Així mateix, serà la portaveu adjunta de la Comissió de Cooperació internacional i desenvolupament i adscrita a la de Defensa, Drets socials i política integrals de discapacitat i a la de Reglament. A més a més, treballarà en la Comissió d’Assumptes econòmics i transformació digital, la d’Afers exteriors i a la del Grup de Control Parlamentari Conjunt d’Europol.

El Grup Parlamentari d’Unidas Podemos comptarà aquest dimarts amb els vots positius de les dues diputades de Balears en quan a la votació dels reials decrets llei pel qual s’estableix la revaloració i manteniment de les pensions i prestacions públiques del sistema de Seguretat Social i pel qual s’aproven mesures urgents en matèria de retribucions en l’àmbit del sector públic.