Mae de la Concha, sobre Anguita: “Ha mort una figura fonamental de l’esquerra espanyola”

Mae de la Concha diu adéu a Julio Anguita i Juan Geonvés, figures que “romandran en la memòria col·lectiva d’aquestes darreres dècades”

Mae de la Concha, secretària general de Podemos Illes Balears, ha acomiadat avui a Julio Anguita amb aquestes paraules al seu Facebook, referint-se també a Juan Genovés: “Acaben de morir dos homes bons. Dos homes que ja sempre romandran a la memòria col·lectiva d’aquestes darreres dècades. Julio Anguita, figura fonamental de l’esquerra espanyola, home de vida inspiradora i conseqüent, un mestre que va saber combinar la reflexió i l’acció“.

Pel que fa a Juan Genovés, Mae de la Concha ha dit que “Juan Genovés, que amb el seu quadre “El abrazo” va aconseguir representar l’esforç de tota una generació per trobar un camí comú de consens i fraternitat“.

La secretària general ha afegit: “Avui, enmig d’aquesta pandèmia, que enyoram tant les abraçades, el seu quadre es transforma en un símbol d’esperança i de retrobament. Que la terra us sigui lleu, companys. Gràcies per tant”.