Podemos Illes Balears dóna suport a les mobilitzacions del moviment feminista de cara al 8M

Podemos Illes Balears dóna suport a totes les mobilitzacions del moviment feminista que es duran a terme el proper diumenge dia 8 de març, Dia de la Dona.

La formació també volem felicitar a la gent per la resposta entusiasta d’aquests anys passats a la crida del moviment feminista amb motiu del 8 de març, gràcies al qual s’ha demostrat que les dones som imprescindibles en tots els àmbits de la vida, que les reivindicacions feministes estan en el focus de les polítiques i que posar la vida en el centre és una mica més que una proclama.

Des de la Secretaria de Feminismes de Podemos Illes Balears, tornem a animar a totes les companyes al fet que col·laborin i participin, si ho desitgen, en totes les mobilitzacions als carrers.

De nou, ens sentim interpel·lades pel moviment feminista, i el 8M tornarem a sortir als carrers. Aquesta interpel·lació s’ha vist reflectida en l’avantprojecte de la Llei de Llibertat Sexual, aprovat pel Consell de Ministres i Ministres, que posa el consentiment (#SoloSíEsSí) en el centre i que farà que les dones d’aquest país ens sentim més lliures.

Estem profundament orgulloses d’aquesta llei i del Ministeri d’Igualtat, del qual ha partit, i reafirmem el nostre compromís de continuar sent instrument i vehicle de les demandes del moviment feminista.

Així, des de la formació animam a que la gent participi aquest 8 de març en les diverses manifestacions i concentracions que es duran tant a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. Diversos càrrecs de la formació hi seran presents en les que es duran a terme a Palma, Maó i Vila.

Podemos Illes Balears recordem que el paper de la gent és sostenir aquest treball tantes vegades invisible i invisibilitzat que solen realitzar les dones.

Mobilitzem-nos el 8 de març i prenguem consciència de la necessitat d’una societat més justa. Entre totes aconseguirem que les reivindicacions del moviment ajudin a transformar el món. Aquest 8M demostrarem, una vegada més, que les feministes unides i lliures som el canvi morat que el món necessita.