Noves incorporacions al Consell de Coordinació de Podemos Illes Balears

El Consell Ciutadà Autonòmic ha votat la incorporació d’Antònia Jover, Cristina Mayor i Gian di Terlizzi a l’òrgan de direcció de la formació

La secretaria de Benestar Social i la de Formació, queden cobertes per les diputades. A més es crea la Secretaria d’Anàlisi Politica, dirigida per Terlizzi

Podemos Illes Balears informem que el Consell Ciutadà Autonòmic de Podem Illes Balears ha votat a favor de la incorporació de nous membres al Consell de Coordinació (executiva Balear) i que ha estat ratificat aquest dimarts, després de la proposta feta per la Secretària General de Podemos Illes Balears, Mae de la Concha, a la darrera assemblea d’aquest òrgan.

Dues d’elles — la Secretaria de Benestar Social i la Secretaria de Formació — es trobaven vacants. Així, la primera serà assumida per Antònia Jover, diputada per Balears al Congrés, i la segona per Cristina Mayor, diputada per Menorca al Parlament Balear.

La Secretaria d’Anàlisi Política, és de nova creació, i la persona que ha estat triada per a dirigir-la és Gianandrea Di Terlizzi, portaveu de Podem Eivissa i regidor a Sant Joan de Labritja i que ja formava part de l’executiva. Les noves incorporacions a l’òrgan de decisió ja han participat aquest dimarts en una nova reunió de l’executiva.

D’acord amb els estatuts de Podemos, els membres del Consell de Coordinació han de ser triats entre les persones que pertanyen al Consell Ciutadà Autonòmic (CCA), i ser votats per aquest mateix Consell, que al seu torn és triat per part del conjunt de les persones inscrites a Podem a Balears, que també elegeixen a la Secretària General.

Les votacións telemàtiques han tingut lloc dels dies 11 al 16 de gener. Una vegada concloses aquestes votacions en el Consell Ciutadà Autonòmic, el Consell de Coordinació de Podemos Illes Balears queda així constituït:

Mae de la Concha – Secretaria General

Aurora Ribot – Secretaria Insular de Mallorca

Viviana de Sans – Secretaria Insular d’Eivissa i Formentera

Nati Benejam – Secretaria Insular de Menorca

Alejandro López – Secretaria d’Organització

Andrea Piñero – Secretaria de Coordinació

Gian Di Terlizzi – Secretaria d’Anàlisi Política

Cati Pizà – Secretaria de Feminismes

Iván Sevillano – Secretaria d’Acció Institucional

Antònia Jover – Secretaria de Benestar Social

Alberto Serrano – Secretaria de Comunicació

Esperança Sans – Secretaria de Municipalisme

Jesús Jurado– Secretaria de Relacions amb la Societat Civil

Cristina Mayor – Secretaria de Formació