Vistalegre - Podemos
29 d'abril

Un canvi per a un pacte de convivència entre espanyols. Íñigo Errejón

El 24 de maig es celebren a Espanya eleccions, però aquestes són diferents. El malbaratament, la corrupció, la incompetència i l’avarícia d’uns pocs ens han fet arribar a una situació molt greu, definitiva. Els privilegiats han trencat el pacte de convivència i s’han col•locat per sobre de la llei, les institucions i la democràcia. Han perdut la nostra confiança.

Avui som més pobres, més desiguals i més febles com a país. S’han convertit en un obstacle per al progrés de la nostra societat. Els qui ens han portat fins aqui no van a traure’ns. És el moment del canvi, de recuperar primer les nostres comunitats autònomes i després el nostre país per a la seva gent. És el moment de la decència i de la democràcia.

El llegat de la gent
Tenim davant nosaltres, com a poble i com a ciutadania, una oportunitat històrica per a defensar el millor del llegat dels nostres majors i obrir-li les portes a les millors capacitats i esperances dels que vénen després. Cal canviar de rumb i acabar amb el cercle viciós d’asfíxia a les famílies i de retallades. Hem de protegir els nostres serveis públics i als seus treballadors, i enfortir-nos com a país amb un nou model productiu i una reforma fiscal que faci un repartiment més just de la contribució.
És necessari donar suport a les nostres petites i mitges empreses i a l’ocupació amb drets que ens fa més competitius com a país. No esperem més per a obrir les portes i finestres de les institucions i posar-les al servei de la gent, no al de les trames mafioses.

Aquesta oportunitat no la va a protagonitzar cap partit en particular, sinó la gent.
Amb la il•lusió, la intel•ligència i el compromís dels grans moments.
Amb la mà tendida per a un nou acord de país que creixi sense deixar a ningú enrere.
Per a guanyar el futur. És ara.