Unidas Podemos blindarem els pilars de l’Estat de Benestar

Antònia Jover, Lucía Muñoz i Beni Aguiló han explicat avui les mesures de la formació quant a sanitat, educació i evitar el desmantellament de l’Estat de Benestar i la seva privatització

Les candidates d’Unidas Podemos al Congrés dels diputats, Antònia Jover i Lucía Muñoz i la candidata al Senat,Beni Aguiló han presentat aquest dissabte als mitjans de comunicació les iniciatives de la formació per tal de blindar els pilars de l’Estat de Benestar com son la Sanitat o l’Educació.

En aquest sentit, la cap de llista al congrés, Antònia Jover, ha asseverat que “la sanitat és un pilar de la nostra democràcia. Duim anys veient com els governs de PP i Psoe porten anys retallant”. “Unidas Podemos sabem que la salut és un dret de totes i tots, per això cal augmentar les llistes de professionals de medicina i infermeria, eliminant els copagaments i reduint les llistes d’espera a més de crear un vetader sistema d’atenció a la salut mental i a la dependència“, ha afegit.

Així mateix, ha avisat que “estem a les portes d’una nova recesisó i no podem deixar que el tandem Casado-Sánchez tornin passar les tisores per la nostra sanitat. El 10 de novembre hem d’omplir les urnes de salut i dignitat”.

Per la seva banda, Lucía Muñoz ha declarat que “l’educació és un altre dels pilars de l’Estat de Benestar, en els darrers 10 anys la inversió en educació no ha fet més que caure. Unidas Podemos ens comprometem a pujar-lo fins a un 5,6% del PIB si governam”. “També ens comprometem a garantir la gratuïtat de l’educació ja que és la millor forma de garantir la igualtat d’oportunitats

D’altra banda, la candidata al Senat per Mallorca, Beni Aguiló, ha destacat que “la sanitat i les cures pal•liatives son clau en una societat democràtica. Unidas Podemos volem una sanitat de qualitat i pública i que no sigui ina manera lucrativa. L’exemple del pàrquing de Son Espases on ens trobam, és un exemple del que volem. No volem un sistema lucratiu que és el sistema que vol el trifachito”.