Vota a les primàries i decideix les llistes de Podem per guanyar a les eleccions del 2019

Aquest dimarts dia 20 comença el periode de votacions dins el procés d’eleccions primàries a les llistes que presentarem al Parlament, als Consells insulars i a l’Ajuntament de Palma el proper mes de maig del 2019. Fins dia 25, les persones inscrites a Podem de les Illes podreu decidir amb els vostres vots les millors llistes electorals possibles de cara a afrontar el gran repte que suposen les eleccions a totes les institucions de les Illes que volem governar.

Per tant, volem animar tothom a participar d’aquest procés, ja que el nostre objectiu és que hi hagi una alta participació que legitimi i faci el més representatiu i democràtic possible aquest procés. Així podrem presentar-nos a les eleccions de maig del 2019 amb unes llistes àmpliament avalades i reconeixides per la nostra gent, i per tant, unes llistes amb la solidesa suficient com per sortit a guanyar i ser la primera força progressita a les Illes.

Així, us recordem que a partir de demà i fins al proper 25 de novembre (tots dos dies inclosos) totes les persones inscrites a Podem a les Illes podeu participar en les primàries a llistes per a les diferents institucions de les Illes, així com també a les eleccions europees, que es celebraran el mateix dia. Ho podeu fer, fàcilment i en pocs minuts, amb el vostre compte a través de la direcció participa.podemos.info.

La participació és vital per a Podem, i la seva major font de legitimitat democràtica des de la base, és a dir, vosaltres; i perquè volem guanyar totes les institucions per a la gent, i per poder seguir fent feina pels seus drets, us animem a participar i decidir el futur de Podem de cara un 2019 vital. Recordem, per últim, que els resultats de les votacions es coneixeran el dia 27 de novembre.